:
logo qtransform

  naar  Privacybeleid

De inhoud van de pagina's op uw site en voor uw algemene informatie en voor ons gesloten. E 'soggetto a modifiche senza preavviso.

Er zijn geen garanties voor de nauwkeurigheid van de nauwkeurigheid, de snelheid, de prestatie, de integraliteit of de identiteit van de informatie en de materi�le trovati van het aanbod van uw website voor uno scopo particolare. Riconosci kan verschillende informatie en materi�le onnauwkeurigheid of fouten bevatten, waardoor de verantwoordelijkheid voor meerdere onnauwkeurigheden of foutieve massale toestemmingsverklaringen kan worden weggenomen.
De gebruikte informatie over het materiaal op het web is een eigendomsvoorbehoud, zonder enige verantwoordelijkheid. Het is uw verantwoordelijkheid om de kwaliteit van het product te beoordelen, service of informatie die beschikbaar is om uw website te bezoeken en uw specifieke vereisten te bepalen.

Zoek naar een website met materiaal van onze eigenaar of concessie in licentie. Questo materiale omvatten, niet beperkt tot, ontwerp, lay-out, ontwerp, ontwerp en grafische vormgeving. De kopieerder en de vietata zijn niet in overeenstemming met de auteursrechten, maar het deel van de vragen en voorwaarden. Als u uw eigen website zoekt, is het niet de eigenaar van de autorizzati van de exploitant, maar er is ook een website-expert.

Het is niet autorisatie van de vraag waar het web om draait en een schat aan risico's danni e/o costituire un reato.

Wat betreft tanto, de zoektocht naar het web omvat ook collega's en andere sites op het web. Zoek naar collega's die van mening zijn dat u op zoek bent naar aanvullende informatie. Niet significante ondersteuning op het web. Niet ci assumiamo alcuna verantwoordelijkheid voor de contenuto dei siti webcollega's.